هزینه اکستنشن مژه

هزینه اکستنشن مژه

بیشتر افراد به دلیل بیماری و یا ژنیتیک دارای مژه های کمی می باشند و از این رو علاقه دارند مژه های پرپشت و بلندی داشته باشند و به زیبایی چشمان خود اهمیت می دهند. امروزه با پیشرفت در زیبایی ظاهری و علم بیشتر در این زمینه جدیدترین ترفندی که در افزایش زیبایی چشم ها به وجود آمده است کاشت مژه می باشد. با اکستنشن مژه می توان مژه ها را پرتر و بلند تر نشان داد. البته باید به این نکته توجه کرد که کاشت مژه با اکستنشن آن متفاوت است. در این مقاله سعی داریم شما را بیشتر با هزینه اکستنشن  مژه آشنا کنیم.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن را با تارهایی از ترکیبات مصنوعی که از جنس مو می باشند می سازند و ان ها را در میان مژه قرار می دهند. در واقع اکستنشن  مژه فیبرهای مصنوعی می باشد که با کمک چسب مخصوص و طبی به مژه های طبیعی چسبیده می شود. معمولا مژه هایی که در اکستنشن مزه استفاده می شوند اندازه های مختلفی دارند که از 6 میلی متر تا 18 میلی متر می باشد و هر کدام از آن ها یک انحنا و خمیدگی دارند که بر اساس نظر مشتری در اندازه های مختلفت اکستنشن می شود. با انجام درست اکستنشن  مژه چشم ها درشت تر و چند برابر زیبا تر به نظر می آید و به این ترتیب دیگر نیازی نیست از مژه های مصنوعی و یا آرایش زیاد استفاده کنید.

اکستنشن مژه چیست؟

تفاوت مژه مصنوعی و اکستنشن مژه

تقریبا همه ی مزه های مصنوعی استفاده شده با اولین نگاه مشخص می شوند ولی وقتی مزه های شما اکستنشن انجام می شود به سادگی مشخص نمی شود و با مژه های خود تفاوت زیادی ندارد. همچنین هنگامی که اکستنشن مژه انجام می دهید نتیجه ی بهتر و زیبا تری نسبت به مژه مصنوعی می دهد و علاوه بر این ماندگاری اکستنشن بالا می باشد و می تواند با مراقب درست از آن حداقل 6 هفته ان را بر روی مژه های خود نگه داشت.

مراحل انجام اکستنشن مژه

فردی که قصد انجام اکستنشن مژه را دارد ابتدا باید به یک مرکز معتبر برای کاشت مژه و زیبایی مراجعه کند. در مرحله اول مژه کار از او می خواهد چشم های خود را ببندد و در حالتی که برای او این کار راحت می باشد قرار بگیرد. بعد از آن زیر مژه های پلک بالایی دستمالی تمیز و یکبار مصرف قرار می گیرد و با کمک گرفتن از موچین مخصوص مزه ها را برداشته و نوک ان ها را به اندازه ی یک میلی متر به چسب آغشته می کنند و در قسمت هایی که مد نظر می باشد با تراکم بالا و یا پایین لای مزه ها قرار می گیرد. بعد از اینکه چسب مژه خشک شد و کار تمام شد برای یک نواختی مژه ها با استفاده از برس مژه بر روی آن ها کشیده می شود و در نهایت با کمک لوسیون پاک کننده آرایشی و یا پنبه روی پلک و مژه ها شسته می شود و چسب های اضافه نیز کنده می شوند. معمولا در اکثر موارد مزه هایی که اکستنشن می شوند به مدت 3 الی 4 هفته از زمانی که کاشت صورت می گیرد بر روی مژه باقی می ماند ولی این مدت بستگی به نوع مژه و سرعت رشد آن دارد. برای ترمیم نیز با توجه به زمانی که اکستنشن کار شما می گوید باید به مرکز زیبایی مراجعه کند و همچنین برای شستن آرایش چشم و آب خوردن به آن باید از ژل شستشو استفاده کرد و با کمک دستمالی نرم به آرامی اطراف مژه ها را تمیز کنید. همچنین می توانید از شامپو ی بچه نیز استفاده کنید.

نکاتی درباره اکستنشن مژه

  • عمر مفیدی که اکستنشن مزه دارد با توجه به نحوه ی نگهداری از آن یک ماه می باشد و با ریزش هر مژه ی طبیعی معمولا اکستنشنی که بر روی آن قرار دارد می افتد.
  • در برخی موارد بنا به نظر مشتری هر چقدر که بخواهد با تراکم بالا یا پایین اکستنشن مزه را انجام دهد باز هم بستگی به تعداد مزه های او دارد. این موضوع به این دلیل می باشد که مژه های مصنوعی بر روی مژه های طبیعی کار می شوند و در صورتی که ان فرد تعداد مژه های طبیعی خودش کم باشد مژه های کمتری و با تراکم کمی می تواند بکارد.
  • طبق استاندارد اکستنشن بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید 2 برابر مژه های طبیعی باشد و در صورتی که بیشتر از این باشد و شما مژه های ضعیفی داشته باشید منجر به ریزش مژه می شود.
  • در صورتی که شما می دانید که پوست حساسی دارید و می خواهید اکستنشن مژه را انجام دهید بهتر است در ابتدا دو عدد مزه را بکارید و در صورتی که پوست شما دچار حساسیت شد این عمل را انجام ندارید و آن ها را بردارید تا به پوست شما آسیبی نرساند.
  • حتما به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کاشت باید مراقب مژه های خود باشید و نکاتی را رعایت کنید. از جمله این نکات می توان به اینکه چشم های خود را نمالید و با قدرت آن ها را نخارانید. بهتر از بعد از اکستنشن مژه وارد سونای بخار نشوید زیرا باعث می شود چسب ها کنده شوند و وقتی حمام می کنید مراقب باشید فشار آب مستقیم به چشمهایتان نخورد.
  • در صورتی که مژه های خود بلند و پرپشت و به اندازه ی کافی می باشد به سمت این کار نروید. این امر مناسب افرادی می باشد که طول مژه های آن ها کمتر از 3 میلی متر است. اگر این کار را انجام دهید هر مژه ای که به صورت طبیعی نیز داشته بودید را از دست بدهید و شروع به ریزش کند.

مراحل انجام اکستنشن مژه

عوارض اکستنشن مژه

اگر چه استفاده از اکستنشن مژه به چشمان شما زیبایی می بخشد ولی در این میان عوارضی وجود دارد که در اینجا این عوارض را برای شما شرح می دهیم.

  • اولین چیزی که در اکستنشن مزه اولویت می باشد اکستنشن کار ماهر می باشد. اگر اکستنشن کار شما ماهر نباشد احتمال دارد مژه های پلک بالا و پایین به هم بچسباند و در نتیجه مژه های طبیعی هم بریزند و کنده شود.
  • همچنین یکی از مواردی که می تواند جزو عوارض این کار باشد ورود چسب به داخل چشمی می باشد که منجر به عفونت چشمی و آلرژی می باشد که این مورد احتمال پایینی دارد زیرا در طول مدت اکستنشن چشمان شما بسته می باشد ولی اگر اکستنشن کار حرفه ای نباشد احتمال این کار نیز وجود دارد. نکته ای که در این باره باید به آن توجه کرد این است که چسبی که برای مژه های شما به کار می رود نباید برای چشمان شما ضرری داشته باشد.
  • چسب مژه ی مصنوعی می تواند باعث به وجود آمدن التهاب پوست و یا پلک شما شود و همین امر منجر به اگزما و حساسیت می شود. البته این عوارض ممکن است در اولین نوبت نشان داده نشود ولی بعد از اینکه فرد چندین بار این عمل را انجام داد ممکن است دچار مشکل شود. در ضمن برخی از این چسب های بی کیفیت که توسط برخی اکستنشن کار غیر ماهر استفاده می شود حاوی ماده ی سرطان زا است.
  • در برخی موارد دیده شده است افرادی که به چسب مخصوص مژه حساسیت داشته باشد و دچار عفونت لایه ی نازک بالای چشم شود. معمولا این نوع عفونت بینایی افراد را تهدید نمی کند ولی ممکن است تا مدتی که عفونت ان خوب شود فرد دچار تاری دید شود. این نکته را همیشه قبل از انجام اکستنشن مژه در نظر داشته باشید که مطمئن شوید چسب استفاده شده در مژه های شما به چشمانتان آسیبی نمی زند.
  • بعد از چندین باز استفاده از مژه مصنوعی و اکستنشن مژه به دلیل اینکه فشار زیادی بر روی پیاز مژه وارد می شود ممکن است فرد به مراتب مزه های طبیعی خود را از دست بدهد و دچار ریزش مژه شود. خصوصا در مواردی که مژه تعداد بالا و تراکم بیشتر می باشد و چسبی که استفاده می شود باعث می شود فشار بیشتری به پلک وارد شود.
  • این نکته ی مهم را فراموش نکنید که نباید بر روی مزه مصنوعی ریمل زد. این به این دلیل می باشد که احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید را در چشم بالا افزایش می دهد و اگر بعد از اکستنشن مژه با علائمی مانند پرخونی چشم ، خارش پلک ، ترشح از لبه پلک ، درد چشم و قرمزی در لبه ی پلت مواجه شدید باید هر چه سریعتر اقدام به برداشتن آن کنید.
  • معمولا کاشت مژه و اکستنشن مژه به وسیله ی چسب های مخصوص و بسیار قوی انجام می شود که به راحتی قابل کندن نیستند و این احتمال وجود دارد که عوارضی مانند تغییر رنگ پلک در ناحیه ی اطراف چشم و خصوصا تیره شدن رنگ پوست در ناحیه ی پلک به وجود آید.
  • توجه داشته باشید که اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود باعث تحریک شدید چشم می شود.

عوارض اکستنشن مژه

تقویت مژه در خانه

می توانید مزه های خود را در خانه و برخی دارو های خانگی تغذیه و تقویت کنید. در این صورت می توانید از بهترین مارک روغن های تقویت کننده مانند روغن زیتون ، روغن آرگان و یا روغن کرچک استفاده کنید. حتما شب ها قبل از خواب صورت خود را با محلول های شستشو و یا آب و صابون بشویید و می توانید با برس های مخصوص ان ها را به آرامی شانه کنید و صبح به آرامی مژه های خود را با آب گرم بشویید.

کلام آخر

ممنونم که تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید. امیدواریم از این مطالب و اکستنشن مژه بهره مند شده باشد و با انتخاب بهترین مرکز کاشت مژه چشمان خود را زیبا کنید.

زیبایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *