کاشت مژه ابریشمی

کاشت مژه ابریشمی

امروزه در بیشتر افراد دیده شده است که صاحب مژه هایی کم پشت می باشند و این موضوع همیشه برای آن ها آزار دهنده بوده است و یا دچار ریزش مژه می شوند از این رو به سمت کاشت مژه می روند تا زیبایی چشمان خود را با اکستنشن مژه بیشتر کنند. میدانیم که از دست دادن مژه بخش بزرگی از زیبایی چهره ی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و همین امر موجب می شود آن ها از چهره واقعی خود دور شوند ولی در این مقاله سعی داریم شما را با روش کاشت مژه ابریشمی آشنا کنیم تا بتوانید از این راهکار استفاده کنید و به زیبایی مد نظر خود برسید.

کاشت مژه ابریشمی چیست؟

این روش به این معنا می باشد که در آن مژه هایی با جنس ابریشم استفاده می شود و به همین نام شناخته می شود. در این روش از مو هایی به اندازه 6 تا 17 میلی متر استفاده می شود و اندازه دقیق موها به ظاهر چشم ها و محل قرار گیری آن ها دارد. مژه های ابریشمی که بر روی پلک قرار می گیرند با چسب های مخصوص محکم می شوند و می چسبند و به راحتی نمی توان آن ها را پلک ها جدا کرد و حتی کشیدن آن ها باعث کنده شدن مژه های طبیعی شما می شود ولی با توجه به موقت بودن این روش کاشت مژه می توان در زمان کاشت از چسب های گوناگون با ماندگاری بالا استفاده کرد ولی در هر صورت باید ترمیم شوند و دوباره کاشت شوند.

کاشت مژه ابریشمی چیست؟

تفاوت کاشت مژه ابریشمی با کاشت مژه طبیعی

تفاوت های زیادی بین کاشت مژه ابریشمی با کاشت مژه طبیعی وجود دارد و به این معنی می باشد که وقتی صحبت از کاشت مژه طبیعی می شود منظور از این کاشت مژه فرایندی می باشد که به رشد دوباره ی مژه ها کمک کند. در پروسه کاشت مژه که مانند کاشت مو می باشد ، فولیکول های موجود در بدن شما که تعیین می شود استخراج می شود و در ناحیه مورد نظر کاشته می شود بعد از مدتی مژه ها می ریزند و در آخر مژه های ماندگار رشدشان شروع می شود و برای همیشه وجود دارند.

ولی در کاشت مزه ابریشمی این فرایند فرق دارد و کاملا متفاوت می باشد. در این کاشت از فولیکول های مو بدن شما استفاده ای نمی شود و همچنین نیازی به بخیه و یا استفاده از ابزار های مختلف برای این فرایند وجود نخواهد داشت. در واقع در این روش کاشت مژه انجام نمی شود و تار های مژه که ابریشمی هستند را بر روی پلکان شما قرار می دهند. در نهایت باید گفت که در کاشت مژه شما صاحب مژه های طبیعی می شوید و بعد از مدت رشد می کنند و ماندگاری همیشگی دارند و شما می توانید آن هارا به هر حالتی در بیاورید. اما در کاشت مژه ابریشمی رشدی در کار نخواهد بود و مزه ها حالت طبیعی خود را حفظ می کنند و تغییر نمی کند.

همچنین کاشت مژه طبیعی یک فرایند دائمی می باشد و نتایج آن همیشه بر روی مژه های شما به جا می ماند ولی در کاشت مژه ابریشمی اثرات این فرایند بعد از مدتی از بین می رود و برای چند هفته با نگهداری می توانید آن ها را داشته باشید. در واقع باید گفت کاشت مژه طبیعی فرایندی بسیار موثر دارد و باعث ایجاد تغییر بزرگ برای شما می شود ولی اکستنشن و کاشت موقت مانند کاشت مژه ابریشمی یک تغییر کوتاه مدت را ایجاد می کند و بعد از آن اثر خود را از دست می دهد.

چگونگی انجام کاشت مژه ابریشمی

به طور کلی باید گفت که این روش از کاشت مژه پیچیدگی و سختی زیادی ندارد و با یک روند ساده انجام می شود و حتما باید در زمان انجام کاشت مژه ابریشمی شما چشمان خود را کاملا بسته نگه دارید تا این مژه ها روی چشم های شما قرار بگیرد. همینطور در این فرایند نیاز به بیهوشی و یا بی حسی موضعی وجود ندارد چرا که از ابزار خاصی استفاده نمی شود و احساس درد در این نوع کاشت برای شما وجود ندارد. در وهله اول فردی که برای شما این نوع کاشت را انجام می دهد باید فردی ماهر و مجرب در این زمینه باشد و باید از یک چسب با کیفیت و مرغوب استفاده کند. زیرا کیفیت چسب حرف اول را در ماندگاری مژه ها می زند. البته روش های دیگری نیز برای این کار وجود دارد و در برخی موارد دیده شده افرادی از لیزر برای کاشت مژه استفاده می کنند. و همچنین در کنار چسب می توان از ابزاری مانند فرکن مژه و یا ریمل نیمه دائمی برای انجام این کار استفاده می شود. نکته مهمی که باید در این باره فراموش نکرد این است که جنس مژه هایی که در اکستنشن مژه استفاده می شود بسیار اهمیت دارد. مژه های مصنوعی جنس های متفاوتی دارد و مژه های ابریشمی یکی از انواع جنس مژه های مصنوعی محسوب می شود. برای این که این فرایند کامل شود مزه ها به نقطه مشخص و تعیین شده با چسب های مخصوصی می چسبند و شما می توانید چشم های خود را باز کنید و شاید برای اولین بار که به آن ها نگاه می کنید برای شما غیر طبیعی باشد ولی به مرور زمان به ان ها عادت می کنید.

چگونگی انجام کاشت مژه ابریشمی

عوارض احتمالی اکستنشن مژه

  • اولین چیزی که در اکستنشن مزه اولویت می باشد اکستنشن کار ماهر می باشد. اگر اکستنشن کار شما ماهر نباشد احتمال دارد مژه های پلک بالا و پایین به هم بچسباند و در نتیجه مژه های طبیعی هم بریزند و کنده شود.
  • همچنین یکی از مواردی که می تواند جزو عوارض این کار باشد ورود چسب به داخل چشمی می باشد که منجر به عفونت چشمی و آلرژی می باشد که این مورد احتمال پایینی دارد زیرا در طول مدت اکستنشن چشمان شما بسته می باشد ولی اگر اکستنشن کار حرفه ای نباشد احتمال این کار نیز وجود دارد. نکته ای که در این باره باید به آن توجه کرد این است که چسبی که برای مژه های شما به کار می رود نباید برای چشمان شما ضرری داشته باشد.
  • چسب مژه ی مصنوعی می تواند باعث به وجود آمدن التهاب پوست و یا پلک شما شود و همین امر منجر به اگزما و حساسیت می شود. البته این عوارض ممکن است در اولین نوبت نشان داده نشود ولی بعد از اینکه فرد چندین بار این عمل را انجام داد ممکن است دچار مشکل شود. در ضمن برخی از این چسب های بی کیفیت که توسط برخی اکستنشن کار غیر ماهر استفاده می شود حاوی ماده ی سرطان زا است.
  • در برخی موارد دیده شده است افرادی که به چسب مخصوص مژه حساسیت داشته باشد و دچار عفونت لایه ی نازک بالای چشم شود. معمولا این نوع عفونت بینایی افراد را تهدید نمی کند ولی ممکن است تا مدتی که عفونت ان خوب شود فرد دچار تاری دید شود. این نکته را همیشه قبل از انجام اکستنشن مژه در نظر داشته باشید که مطمئن شوید چسب استفاده شده در مژه های شما به چشمانتان آسیبی نمی زند.
  • بعد از چندین باز استفاده از مژه مصنوعی و اکستنشن مژه به دلیل اینکه فشار زیادی بر روی پیاز مژه وارد می شود ممکن است فرد به مراتب مزه های طبیعی خود را از دست بدهد و دچار ریزش مژه شود. خصوصا در مواردی که مژه تعداد بالا و تراکم بیشتر می باشد و چسبی که استفاده می شود باعث می شود فشار بیشتری به پلک وارد شود.
  • این نکته ی مهم را فراموش نکنید که نباید بر روی مزه مصنوعی ریمل زد. این به این دلیل می باشد که احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید را در چشم بالا افزایش می دهد و اگر بعد از اکستنشن مژه با علائمی مانند پرخونی چشم ، خارش پلک ، ترشح از لبه پلک ، درد چشم و قرمزی در لبه ی پلت مواجه شدید باید هر چه سریعتر اقدام به برداشتن آن کنید.
  • معمولا کاشت مژه و اکستنشن مژه به وسیله ی چسب های مخصوص و بسیار قوی انجام می شود که به راحتی قابل کندن نیستند و این احتمال وجود دارد که عوارضی مانند تغییر رنگ پلک در ناحیه ی اطراف چشم و خصوصا تیره شدن رنگ پوست در ناحیه ی پلک به وجود آید.
  • توجه داشته باشید که اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود باعث تحریک شدید چشم می شود.

مراقبت بعد از کاشت مژه

برای این روش از کاشت مژه معمولا مراقبت های زیادی وجود ندارد. ولی در اینجا مهم ترین مراقبتی که باید انجام شود این است که بعد از 24 ساعت بعد از انجام اکستنشن مژه که انجام می شود و در این مدت نباید به مژه های خود آب بزنید و همچنین نباید به آن دست بزنید و چشمان خود را بمالید و اگر آرایشی بر روی صورت شما باشد می توانید با محلول های شستشو آرایش دور چسم خود را پاک کنید و برای خشک کردن صورت از حوله های ضخیم استفاده نکنید و با دستمال های نازک به آرامی دور چشم خود را پاک کنید و از فشار وارد کردن به آن ها بپرهیزید تا زمانی که چسب به خوبی خشک شود.

مراقبت بعد از کاشت مژه

کلام آخر

ممنونم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم بیشتر با کاشت مژه ابریشمی آشنا و بهره مند شده باشید.

دسته‌بندی نشده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *