کاشت مژه

کاشت مژه

یکی از عمل های جراحی زیبایی کاشت مژه می باشد که بیشتر برای افرادی صورت می گیرد که به دلایل مختلفی مانند سوختگی ، تصادف ، ضربه و یا دلایل دیگر مژه های خود را از دست داده اند و نیاز به ترمیم آن ها را دارند . یکی از عمل های بسیار سخت و پیچیده کاشت مژه است و فقط برای افرادی که توصیه می شود و هیچ مژه ای ندارند مناسب می باشد . بیشتر اوقات تقاضا برای پیوند مژه با اهداف زیبایی و داشتن مژه های پر پشت از سوی بسیاری از افراد متخصص در این زمینه رد می شود که بر خلاف عمل های زیبایی کاشت ابرو و کاشت مو که متخصصان آن را رد نمی کنند . انجام کاشت مژه به هیچ وجه یک کار دست و منطقی نیست .

ممکن است بسیاری از افراد به ویژه خانم ها که طرفدار زیبایی هستند با دیدن یک عکس کاشت مژه تمایل بسیاری زیادی به این عمل نشان دهند .

دلایل ریزش مژه

برای ریزش مژه دلایل های مختلفی وجود دارد که برای مثال خانم ها این مشکل برایشان پیش آمده است که بر اثر نداشتن مژه از مژه های مصنوعی استفاده کردند و با انجام این کار مژه های خود را از دست داده اند و یا برخی از افراد هم هستند که در کل با مژه های کم پشت خود به دنیا آمده اند ، این ها برخی از دلایل نبود مژه است در ادامه با برخی از دلایل ریزش مژه آشنا خواهید شد پس با ما همراه باشید .

  • ممکن است فرد به دلیل بیماری های مختلف و یا درمان های پزشکی مانند شیمی درمانی و پرتودرمانی مژه های خود را از دست بدهد .
  • ناهنجاری های مادر زادی نیز از عوامل نبود مژه و یا ریزش آن است .
  • صدمه هایی که ناشی از تصادف هستند و یا سوختگی ها از عوامل ریزش مژه هستند .
  • عوامل ژنتیکی و ارثی نیز باعق ریزش مژه های افراد می شود
  • در برخی از مواقع خانم ها وقتی که ریمل را به چشم های خود میزنند و بعد از آن که خسته می شوند شروع به کندن و جدا کردن ریمل خود می کنند که باعث کنده شدن مژه ها هم می شود که این کار یک نوع عادت است و باید کنار گزاشته شود .
  • مشکلات تیروئیدی مثل پرکاری یا کم‌کاری تیروئید ، آلوپسی آره آتا ، لوپوس و . . . باشد .
  • اختلالات تغذیه‌ای از جمله کمبود پروتئین، کمبود بیوتین و کمبود آهن که از سایر موارد ریزش مژه هستند .
  • عفونت‌های قارچی یا ویروسی و اختلالات لبه پلک و بیماری های ناشی از این موارد .
  • حساسیت به مواد آرایشی و یا مشکللات پوستی مانند اگزما ،پسیوریازیس و… که تاثیر بسزایی دارد .

دلایل ریزش مژه

کاشت مژه چگونه انجام می شود ؟

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که کاشت مژه چگونه انجام می شود در ادامه شما را با چگونگی کاشت مژه آشنا خواهیم کرد .
انجام این عمل به این صورت است که موی زنده را در ناحیه پلک ها توسط متخصصین و افراد وارد به این کار با استفاده از وسایل های کاشت مژه انجام می شود که یکی از مهم ترین عوامل در کاشت مژه چسب آن است . نکته مهمی که در این جا وجود دارد این است که در انجام پیوند مژه ، موهای استفاده شده برای انجام این عمل باید با مژه های فرد هماهنگی داشته باشد .

در انجام این جراحی کاشت شش تار مو در پلک می تواند برای فرد کافی باشد که اثر طبیعی را در چشم های فرد به وجود بیاورد . مدت زمان این عمل 1 الی 3 ساعت می باشد .البته در برخی از موارد با توجه به گفته متخصص خود باید این عمل دو یا سه بار تکرار شود تا در آخر این عمل فرد به نتیجه دلخواه خود برسد .

انجام این عمل با توجه به گفته های بالا یک عمل تخصصی و تا حدودی پیچیده است که برای انجام آن نیاز به یک تیم کامل پزشکی شمال متخصص بی هوشی ، چشم پزشک ، متخصص جراحی و متخصص پوست وجود دارد . موهایی که برای کاشت مژه در ناحیه مژه کاشته می شود به شکل تار به تار و دانه به دانه هستند که از ناحیه ابرو و یا بناگوش برداشته می شود با یک سری وسایل خیلی ظریف در لبه پلک های بیمار به دقت کاشت می شود . مژه ها همان تار هایی هستند که بسیار ریز و کوچک هستند که از چشم افراد در مقابل نور آفتاب ، گرد و خاک و زطوبت محافظت می کند . مژه یک تکمیل کننده در زیبایی چشمان فرد است و میزان پر بودن آن و بلند بودن آن موضوعی می باشد که به طور ژنیتیکی تعیین می شود و اگر شما از آن دسته افراد بودید که قبلا مژه های پر پشت و یا بلند داشته اید و حالا دچار ریزش شده اید برای این اتفاق دلایل های زیادی وجود دارد . برخی از افراد هم برای پر کردن مژه های خود دست به اکستیشن مژه می زنند .

چه افرادی کاشت مژه را نمی توانند انجام دهند ؟

در ابتدا باید این موضوع را به شما به شما بگوییم که افرادی که دارای مژه های طبیعی و خوبی هستند نمی توانند این عمل را انجام دهند و به طور قطع پزشک معالج با انجام این کار مخالفت می کند و به جای انجام این عمل پزشک برای شما تقویت کننده های طبیعی را پیشنهاد می کنند .

کاشت مژه چگونه انجام می شود ؟مراقبت های بعد از کاشت مژه

بعد از این که کاشت مژه را انجام داده اید بهتر است یک سری مراقبت ها را برای درمان و به دست آوردن یک نتیجه خوب انجام دهید که این مراقبت ها شامل موارد زیر می باشد :

  • بهتر است صورت خود را تا چند روز نشویید تا فولیکول های جدید در محل خود کاملا سازگار شوند .
  • بهتر است مژه های خود را اصلاح و مرتب کنید و این به دلیل است که مژه های کاشته شده رشد زیادی را دارد .
  • بهترین زمان برای رشد کامل مژه ها و رسیدن به نتایج عالی تا 6 ماه می باشد.

قیمت کاشت مژه

یکی از موارد مهم برای انجام این عمل زیبایی برای افراد هزینه آن است چرا که این افراد می خواهند در کنار کیفیت عملکرد پزشک جراح از مقدار پولی که می خواهند هزینه کنند نیز آگاه باشند و بهترین نتیجه را برای خود داشته باشند .البته حق با این افراد است چون این مسئله از اهمیت بالایی برخودار است . البته این را هم باید بدانید که دو روش برای انجام این عمل وجود دارد که یکی کاشت مژه دائم و دیگری کاشت مژه موقت است که طبیعتا در نوع اول هزینه آن بیشتر است و زمان بیشتری هم برای آن در نظر گرفته می شود و زمان بیشتری هم برای آن در نظر گرفته می شود ولی در عوض اگر تیم های جراحی و کاشت مژه کارشان را درست و دقیق انجام دهند و پیش از انجام عمل برای فرد بررسی های کامل را صورت گیرند نتایج کار برای فرد رضایت بخش و قابل قبول می باشد .

مزایای کاشت مژه

بعد از این که پروسه درمان کامل شد و همچنین با داشتن یک دوره ریزش مژه های جدید دوباره زنده می شوند و همین امر باعث می شود که جذابیت زیادی را برای صورت خود داشته باشد که این یکی از مزایای کاشت مژه می باشد . از دیگر مزایایی که کاشت مژه برای افراد دارد داشتن یک رشد طبیعی و در معرض ریزش نبودن می توان اشاره کرد . همچنین دوران بهبود برای کاشت مژه می باشد که این موصوع هم از مزایای کاشت مژه برای افراد می باشد .

عوارض کاشت مژه

شاید بسیاری از افراد که خواهان کاشت مژه برای خود هستند بخواهند در خصوص عوارض این روش بدانند که در ادامه شما را با آن ها آشنا خواهیم کرد . یکی از عوارض هایی که در این روش متداول است ایجاد خارش است و اگر بیمار محل پیوند را بخاراند خظر کنده شدن مژه ها برای فرد وجود دارد . همچین به وجود آمدن عفونت بعد از این عمل یکی دیگر از عوارض انجام این عمل برای افراد است که در صورت رعایت نکردن بهداشت ممکن است فرد به آن دچار شود .

این عمل به دلیل حساس بودن در همه مراکز و کلینیک ها قابل اجرا نیست و نمی توانند از پس این کار بر بیایند . اگر انجام این عمل در مراکز های غیر حرفه ای و توسط اشخاص انجام شود مشکلات دیگری را برای فرد به وجود می آورد که این مشکلات کبودی و تورم شدید در ناحیه عمل و یا رشد غیر طبیعی مژه به داخل می باشد . به دلیل نزدیک بودن پلک ها به چشم در صورتی که عفونتی برای چشم به وجود بیاید بیشترین آسیبب به چشم ها و توجه قرنیه و لایه های داخلی چشم ها و پلک ها می شود و در صورتی که عمل جراحی با دقت انجام نشود می تواند برای فرد بسیار خطر ناک باشد حتی ممکن است به نا بینایی فرد هم منجر شود . به همین دلیل است که می گوییم این موضوع کاملا ضروری است که انجام این عمل با اهداف زیبایی اقدام نشود .

عوارض کاشت مژه

کلام آخر

از این که ما را تا آخر مطلب کاشت مژه همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

زیبایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *