هزینه کاشت مژه موقت

هزینه کاشت مژه موقت

از جمله روش های پر طرفدار و بسیار محبوب کاشت مژه موقت است که از این روش برای حجم دادن و زیبا نشان دادن مژه ها استفاده می شود که انجام و آموزش این روش در آموزشگاه های مختلف ارائه می شود . همان طور که می دانیم چشم ها یکی از اصلی ترین اجزا در صورت هستند که در زیبایی ظاهر فرد تاثیر به سزایی را می گذارد ، امروزه بیشتر خانم ها برای داشتن صورتی زیبا و همیشه آراسته از کاشت مژه موقت و یا مژه مصنوعی استفاده می کنند . با این روش کاشت مژه های افراد ضخیم و بلند تر می شود و زیبایی چشم ها و صورت را چند برابر می کند . انجام کاشت مژه موقت بیشتر برای کسانی که بر اثر سانحه و یا یک بیماری مژه های خود را از دست داده اند  بسیار مفید است ، در ادامه مطلب قصد داریم شما را با کاشت مژه موقت ، روش ها ، انواع و عوارض و خطرات احتمالی آشنا کنیم پس با ما همراه باشید .

روش های کاشت مژه

انجام این روش به دو روش دائم و موقت انجام می شود که با توجه به درخواست فرد روش مد نطر انتخاب می شود . در ادامه قصد داریم شما را با این دو روش کاشت مژه موقت و دائمی آشنا کنیم .

 کاشت دائمی 

در این روش کاشت مژه در قسمت پلک چشم خراش های ریز و ظریفی را ایجاد می کنند و فولیکول های مژه مصنوعی را به داخل چشم های افراد فرو می برند و با استفاده از بخیه این خراش ها را به طور کامل می پوشانند و پس از گذشت یک هفته این بخیه ها خوب می شوند . کاشت دائمی با دو روش جراحی و همچنین میکروسرجی انجام می شود . در روش جراحی فرد توسط پزشک خود به صورت موضعی بیهوش می شود و انجام این روش به مدت 1 الی دو سال طول می کشد ولی در روش میکروسرجی که یکی از پیشرفته ترین روش ها برای کاشت مژه است فرد می تواند طول مژه های خود را انتخاب کند . در این روش نیز کاشت به صورت موضعی می باشد و فرد در طول عمل به صورت کامل بیهوش است که مدت زمان انجام این روش سه ساعت است .

کاشت موقت

در روش کاشت مژه موقت و یا همان اکستنش مژه با استفاده از مژه های مصنوعی عمل کاشت مژه های موقت را انجام می دهند که در این روش مژه های مصنوعی به صورت تکی و با استفاده از چسب روشن و یا مشکی به مژه های طبیعی فرد متصل می شود . نکته بسیار مهم در رابطه با دوام این روش این است که دوام این مژه به طور کلی یک هفته است و برای افرادی که تمایل دارند تا به صورت دائمی مژه های بلند ، حجیم و زیبا را داشته باشند توصیه نمی شوند .

روش های کاشت مژهآموزش کاشت مژه موقت

ماندگاری مژه ها در این روش با توجه به چسبی که در این روش استفاده می شود به مدت 2 الی 6 هفته است . البته دلیل دیگر ماندگاری آن را می توان به مراقبت و کاشت خوب آن بستگی داد . با توجه به رشد مژه ها افراد باید هر دو هفته یک بار اقدام به ترمیم کاشت مژه کنند . در این قسمت از مطلب می خواهیم به شما چگونگی کاشت مژه را آموزش دهیم اما برای یادگیری به صورت عملی باید به آموزشگاه های آرایشگری مراجعه کنید و به صورت تخصصی آموزش ببینید .

  • در ابتدای کار باید به صورت صحبح مژه های خود را به خوبی بشویید و شانه کنید . مژه های شما باید از چربی ، گرد و غبار تمیز شوند تا مژه ها مصنوعی به مژه های شما خوب بچسبند .
  • چسب مژه را روی یک فویل آلمینیومی بریزید تا راحت تر بتوان از آن استفاده کرد .
  • باید مژه های کوتاه خود را برای قسمت های داخلی چشم و سایز متوسط آن را برای قسمت های میانی و مژه های بلند خود را برای گوشه های خارجی چشم های خود استفاده کنید .
  • مژه های مناسب با چشم های خود را با استفاده از یک موچین بردارید و روی مژه های خود قرار دهید .
  • بعد از این که مژه ها را به خوبی چسباندید مژه ها را به آرامی شانه کنید .
  • برای هر یک مژه های خود می توانید از 15 الی تا 30 مژه مصنوعی برای خود استفاده کنید .

چسبی که برای کاشت استفاده می کنید در صورت نداشتن حساسیت و تاریخ گذشته نبودن آن بی ضرر است . در حین انجام کار چشم فرد بسته است و خطر ورود چسب به چشم ها وجود ندارد . قبل از انجام کاشت مژه بهتر است ابتدا 2 عدد مژه را برای خود کاشت کنید و پس از گذشت دو روز اگر چشم های شما به چسب و جنس مژه ها حساسیت نداشته باشد می توانید کاشت مژه را به صورت کامل برای خود انجام دهید.

عوارض و خطرات کاشت مژه موقت

اگر چه انجام ااکستنش مژه برای افراد به نظر زیبا و بی خطر به نظر می رسد اما انجام این روش برای چشم ها عوارض هایی را دارد که این عوارض شامل موارد زیر می شود .

احتمال بروز حساسیت نسبت به چسب مژه :  چسب مژه مصنوعی ممکن است برای برخی از افراد حساسیت زا باشد . این چسب می تواند باعث ایجاد التهاب پوست پلک . زمینه ساز اگزما و حساسیت در چشم های افراد شود . البته ممکن است این عوارض گفته شده در اولین نوبت بروز نکند ولی فرد بعد از گذشت زمان و بعد از چند بار استفاده از مژه مصنوعی معمولا دچار مشکل می شود . این چسب ها برای کاشت مژه سرطان زا هستند و استفاده طولانی مدت از آن ها مشکلاتی را برای افراد به وجود می آورد .

علاوه بر این عوارض مژه های مصنوعی حاوی فلزات سمی و مواد نگه دارنده شیمیایی می باشد که خود این دلیلی محکم برای دوری از آن است . ضمنا اگر شما به لاتکس حساسیت دارید اول باید مطمئن شوید که چسب مژه ای مورد استفاده قرار می گیرد حاوی این ماده حساسیت زا هست یا خیر . البته این موضوع گفته شده تقریبا غیر ممکن است به این دلیل که این چسب ها بدون وجود لاتکس نمی توانند مژه ها را بر روی پلک ها نگه داری کنند .

عوارض و خطرات کاشت مژه موقتریزش مژه های طبیعی : از دیگر عوارض کاشت مژه موقت این است که چسب مژه می تواند خون رسانی را در سطحی که مژه بر روی آن ها چسبیده است را کمتر کند و باعث شود مژه های طبیعی افراد کم پشت شود .اگر شخصی که کاشت مژه را برای شما انجام می دهد در کار خود حرفه ای نباشد ممکن است مژه های پلک بالا و پایین به هم بچسبند و در نتیجه مژه های طبیعی شما هم از هم کنده شود .

احتمال بسیار زیاد ابتلا به گل مژه : با انجام کاشت مژه موقت احتمال این که به گل مژه مبتلا شوید در شما افزایش پیدا می کند و این مسئله در افرادی که استعداد ابتلا به گل مژه را دارند بسیار بیشتر است . به طور کلی افرادی که از مژه های مصنوعی برای خود استفاده می کنند به دفعات بیشتری به گل مژه مبتلا می شوند .
احتمال ایجاد عفونت چشمی : اگر مژه های مصنوعی وارد چشم فرد شود باعث بروز عفونت چشم و تحریک بسیار شدید در افراد خواهد شد .

نکات مهم قبل از کاشت مژه

  • فرد نباید 3 روز قبل و سه روز بعد از عادت ماهیانه خود برای انجام کاشت مژه و یا ترمیم مژه های خود اقدام کند .
  • به هچی وجه در دوران بارداری اقدام به کاشت مژه های مصنوعی نکنید .
  • در صورتی که شما شیر ده هستید و یا از قرص های هورمونی استفاده می کنید حتما با متخصص مژه کار این موضوع را در میان بگذارید و بعد اقدام به کاشت مژه کنید .
  • دو روز قبل از آن که به کاشت مژه اقدام کنید شنا کنید و یک روز قبل از انجام دادن حرکات ورزشی شدید بپرهیزید .
  • چند ساعت قبل از انجام کاشت مژه صورت خود را نشویید تا مژه های شما کاملا خشک باشند .
مراقبت های بعد از انجام کاشت مژه 
  • تا دور به هیچ وجه حمام نروید .
  • هنگامی که به حمام می روید از نقاب های مخصوص حمام استفاده کنید و به هیچ وجه نگذارید آب مستقیم از دوش روی مژه هایتان بریزید .
  • هنگامی که می خواهید صورت خود را شست و شو دهید از دستمال مرطوب و یا پد های تمیز کننده آرایش استفاده کنید .
  • از ریمل استفاده نکنید
  • از مالش چشم های خود خودداری کنید .
  • هنگامی که مژه های خود را شستشو دادید سشوار را در درجه کم قرار دهید و با فاصله 20 سانتی نتری زیر مژه هایتان آن را قرار دهید و با دست به آن ها حالت دهید . اگر درجه سشوار شما زیاد باشد چسب های شما سست می شوند کنده می شوند .
  • به هیچ وجه از فر مژه برای خود استفاده نکنید .
  • در هنگام شست و شو موهای سر سر را به عقب بشویید تا شامپو و روی مژ های شما ریخته نشود .
  • روزی یک بار مژه های خود را مرتب کنید .

نکات مهم قبل از کاشت مژه

کلام آخر

از این که ما را تا آخرمطلب کاشت مژه موقت همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

زیبایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *