کاشت مژه موقت

کاشت مژه موقت

امروزه با پیشرفت در عرصه مد و زیبایی بسیاری از خدماتی به وجود آمده است که یکی از این این خدمات کاشت مژه موقت یا همان اکستنشن مژه می باشد و بسیار در بین خانم ها محبوبیت دارد. البته در کنار فواید و زیبایی خاصی که به چهره ی شما می بخشد معایبی نیز دارد. در عین حال بسیاری از افراد دوست دارند که مژه های بلند و پر پشتی داشته باشند تا چشمانشان جذاب تر شود. در این باره بسیاری از سرم ها و تقویت کننده هایی برای رشد مژه ی طبیعی و موادی وجود دارد ولی راهی که می توان سریع تر به نتیجه رسید کاشت مژه ی موقت یا اکستنشن مژه می باشد. با همراه باشید تا بیشتر درباره کاشت مژه موقت بدانید.

کاشت مژه موقت چیست؟

اکستنشن یا مژه ی موقت را با تارهایی از ترکیبات مصنوعی که از جنس مو می باشند می سازند و آن ها را در میان مژه قرار می دهند. در واقع اکستنشن  مژه فیبرهای مصنوعی می باشد که با کمک چسب مخصوص و طبی به مژه های طبیعی چسبیده می شود. معمولا مژه هایی که در اکستنشن مزه استفاده می شوند اندازه های مختلفی دارند که از 6 میلی متر تا 18 میلی متر می باشد و هر کدام از آن ها یک انحنا و خمیدگی دارند که بر اساس نظر مشتری در اندازه های مختلفت اکستنشن می شود. با انجام درست اکستنشن  مژه چشم ها درشت تر و چند برابر زیبا تر به نظر می آید و به این ترتیب دیگر نیازی نیست از مژه های مصنوعی و یا آرایش زیاد استفاده کنید.

کاشت مژه موقت چیست؟

انواع کاشت مژه

کاشت مژه به دو روش انجام می شود. این دو روش عبارتند از کاشت دائم ( آرایشگاهی و کلینیکی) و کاشت موقت مژه.

کاشت موقت مژه: در این نوع کاشت با استفاده از مژه های مصنوعی که در نگاه اول تشخیص داده می شوند که مصنوعی می باشند ولی وقتی بر روی مزه کاشته می شود با مژه های طبیعی تفاوت ندارد. در این کاشت از چسب مخصوصی استفاده می شود که ماندگاری موقت دارد و بستگی به پرپشتی مزه ها نیز دارد. به این صورت که اگر مژه های طبیعی کمی داشته باشید می توانید میزان کاشت مژه موقت و مصنوعی خود را زیاد کنید. در کاشت موقت ، مژه های طبیعی حذف نیم شوند بلکه بین مژه های طبیعی و میان ان ها مزه های مصنوعی چسبیده می شوند.

کاشت دائم: در این روش فردی که قصد انجام این کار را دارد باید به مرکزی که از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مجوز را برای این کار را دارد مراجعه کند. در این عمل می توان مزه های کوتاه و کم پشت خود را با لیتیس درمان کرد و انجام این عمل خیلی تخصصی می باشد و باید با دقت توسط فردی که در این زمینه با تجربه و ماهر باشد انجام شود. نکته ای که باید بدانیم این است که هر کسی داوطلب برای این روش نمی باشد و بیشتر افراد به سمت روش کاشت موقت می روند. البته کسانی که از این روش استفاده می کنند و بیماری پوستی داشته باشند باید بعد از معاینه و تجویز پزشک متخصص این کاشت انجام شود. البته آزمایش هایی که توسط دکتر مربوطه تجویز می شوند قبل از انجام کاشت دائم حتما باید انجام شود. در این روش با استفاده از موی سر و آناتومی و زیبایی شناسی توانایی و مهارت هایی هستند که پزشکان متخصص پوست مو در این زمینه دارند و هر کسی قادر به انجام این کار نمی باشد. اگر قصد انجام این کار را دارید باید قبل از عمل داروی انعقاد خون ، مکمل ورزشی و الکل مصرف نکنید. مصرف آنتی بیوتیک ها هم باید زیر نظر پزشک مربوطه مصرف شود.

با توجه به این روش ها متصدی این کار باید تک تک مژه های مصنوعی را به مژه های طبیعی با چسب مخصوص بچسباند. البته باید توجه کرد که این کار باید با حوصله و با دقت انجام شود تا حاصل کار تمیز و با کیفیت باشد. باید در اکستنشن و یا کاشت موقت مژه حتما به طول و رنگ و حالت و ضخامت مژه های طبیعی توجه کنیم تا حاصل کار در اصلاح به ذوق نزند و یا اصلا قابل تشخیص نباشد که مژه ای کاشته شده است یا خیر. بلندی مزه های مصنوعی به فرم و شکل چشم و مزه های طبیعی شما بستگی دارد. ولی باید توجه کرد که نباید 2 برابر طول مزه ی شما بیشتر باشد. اگر بیشتر از این مقدار باشد فانتزی می شود و طبیعی نمی باشد و در این حالت احتمال ریزش را افزایش می دهد. البته در برخی موارد دیده شده است که آرایشگر که ماهر نمی باشد اکستنشن را جوری می کارد که مزه های پلک پایینی به مزه های پلک بالایی می چسبد و این یکی از مواردی می باشد که مزه های طبیعی کنده می شود.
اکستنشن ها باید از مواد با کیفیت و تاریخ مصرف باشند و در بعضی موارد از جنس ابریشم و یا حتی موی انسان نیز می باشد. اگر برای کاشت موقت مزه می خواهید به مرکزی مراجعه کنید و کاشت را انجام دهید نباید انتظار داشته باشد که چند ماه ماندگاری دارد. معمولا با مراقبت و نگهداری از آن می تواند تا 4 تا 6 هفته ماندگاری داشته باشد. ترفندی که برخی از مژه کاران بعد از انجام کاشت مزه انجام می دهند این است که یک برس بعد از این کار بر روی مژه می کشند که باعث می شود استحکام و دوام مژه بیشتر شود. البته باید این برس شخصی باشد و از تمیز بودنش اطمینان حاصل کنید.

انواع کاشت مژه

عوارض کاشت موقت مژه

اولین چیزی که در اکستنشن مزه اولویت می باشد اکستنشن کار ماهر می باشد. اگر اکستنشن کار شما ماهر نباشد احتمال دارد مژه های پلک بالا و پایین به هم بچسباند و در نتیجه مژه های طبیعی هم بریزند و کنده شود.
همچنین یکی از مواردی که می تواند جزو عوارض این کار باشد ورود چسب به داخل چشمی می باشد که منجر به عفونت چشمی و آلرژی می باشد که این مورد احتمال پایینی دارد زیرا در طول مدت اکستنشن چشمان شما بسته می باشد ولی اگر اکستنشن کار حرفه ای نباشد احتمال این کار نیز وجود دارد. نکته ای که در این باره باید به آن توجه کرد این است که چسبی که برای مژه های شما به کار می رود نباید برای چشمان شما ضرری داشته باشد.
چسب مژه ی مصنوعی می تواند باعث به وجود آمدن التهاب پوست و یا پلک شما شود و همین امر منجر به اگزما و حساسیت می شود. البته این عوارض ممکن است در اولین نوبت نشان داده نشود ولی بعد از اینکه فرد چندین بار این عمل را انجام داد ممکن است دچار مشکل شود. در ضمن برخی از این چسب های بی کیفیت که توسط برخی اکستنشن کار غیر ماهر استفاده می شود حاوی ماده ی سرطان زا می باشد.
در برخی موارد دیده شده است افرادی که به چسب مخصوص مژه حساسیت داشته باشد و دچار عفونت لایه ی نازک بالای چشم شود. معمولا این نوع عفونت بینایی افراد را تهدید نمی کند ولی ممکن است تا مدتی که عفونت ان خوب شود فرد دچار تاری دید شود. این نکته را همیشه قبل از انجام اکستنشن مژه در نظر داشته باشید که مطمئن شوید چسب استفاده شده در مژه های شما به چشمانتان آسیبی نمی زند. بعد از چندین باز استفاده از مژه مصنوعی و اکستنشن مژه به دلیل اینکه فشار زیادی بر روی پیاز مژه وارد می شود ممکن است فرد به مراتب مزه های طبیعی خود را از دست بدهد و دچار ریزش مژه شود. خصوصا در مواردی که مژه تعداد بالا و تراکم بیشتر می باشد و چسبی که استفاده می شود باعث می شود فشار بیشتری به پلک وارد شود.
این نکته ی مهم را فراموش نکنید که نباید بر روی مزه مصنوعی ریمل زد. این به این دلیل می باشد که احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید را در چشم بالا افزایش می دهد و اگر بعد از اکستنشن مژه با علائمی مانند پرخونی چشم ، خارش پلک ، ترشح از لبه پلک ، درد چشم و قرمزی در لبه ی پلت مواجه شدید باید هر چه سریعتر اقدام به برداشتن آن کنید. معمولا کاشت مژه و اکستنشن مژه به وسیله ی چسب های مخصوص و بسیار قوی انجام می شود که به راحتی قابل کندن نیستند و این احتمال وجود دارد که عوارضی مانند تغییر رنگ پلک در ناحیه ی اطراف چشم و خصوصا تیره شدن رنگ پوست در ناحیه ی پلک به وجود آید.

عوارض کاشت موقت مژه

استفاده از مژه مصنوعی

اگر قصد دارید برای یک الی دو شب و یا مدت خیلی کمی چشمان زیبایی با مزه داشته باشید می توانید از مژه های مصنوعی استفاده کنید ولی در این باره باید توجه کنید که مژه های مصنوعی باید علاوه بر اینکه با کیفیت باشند چسبی که برای چسباندن ان ها به مژه را انتخاب می کنید نیز با کیفیت و استاندارد باشد که به چشمانتان آسیبی نرساند. اگر در زندگی روزمره ی خود با شوینده ها و یا پاک کننده ها سر و کار دارید و کاشت مزه انجام دادید باید توجه داشته باشید که اگر در فضای کوچکی مانند حمام و یا دست شویی باشید و این مواد با چسب مژه ی مصنوعی ترکیب می شوند باعث به وجود آمدن گاز های خطرناکی مانند کلر می شوند که برای سلامت دهان و چشم و مژه مناسب نیست و منجر به اتفاقات خطرناکی از جمله التهاب و عفونت در ناحیه ی چشم افراد می شود.

کلام آخر

ممنونم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم بیشتر با کاشت موقت مژه آشنا شده باشید.

دسته‌بندی نشده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *