کاشت مژه والیوم

کاشت مژه والیوم

امروزه یکی از روش های زیبایی چشم ها اکستنشن مژه است و یکی از انواع آن اکستنشن مژه والیوم است. افرادی که دغدغه این را دارند که چشم های زیبا و مژه های پرپشت و بلندی داشته باشند می توانند از این روش استفاده کنند. در این روش کاشت مزه های مصنوعی فرق می کند و حجیم تر نشان داده می شود و همینطور این نوع سبک تر و با دوام تر می باشد. در این مقاله سعی داریم شما را با اکستنشن مژه والیوم آشنا کنیم.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن را با تارهایی از ترکیبات مصنوعی که از جنس مو می باشند می سازند و ان ها را در میان مژه قرار می دهند. در واقع اکستنشن  مژه فیبرهای مصنوعی می باشد که با کمک چسب مخصوص و طبی به مژه های طبیعی چسبیده می شود. معمولا مژه هایی که در اکستنشن مزه استفاده می شوند اندازه های مختلفی دارند که از 6 میلی متر تا 18 میلی متر می باشد و هر کدام از آن ها یک انحنا و خمیدگی دارند که بر اساس نظر مشتری در اندازه های مختلفت اکستنشن می شود. با انجام درست اکستنشن  مژه چشم ها درشت تر و چند برابر زیبا تر به نظر می آید و به این ترتیب دیگر نیازی نیست از مژه های مصنوعی و یا آرایش زیاد استفاده کنید.

اکستنشن مژه چیست؟

انواع اکستنشن مژه

کاشت مژه کلاسیک: در این روش اکستنشن کار با چسب مخصوص کاشت مژه بر روی هر مژه ی طبیعی یک تار مژه ی مصنوعی می چسباند.

کاشت مژه تار به تار: این روش برای کم پشتی مژه ها و بهبودی آن و ایجاد ظاهر طبیعی و یک دست بودن مژه ها از این روش استفاده می شود. تکنیک تک انبر ، تکنیک دو لاین ، کاشت مزه روسی ، کاشت مژه ترکیه‌ایی، کاشت روش ال، کاشت مژه بوته‌ایی، کاشت مژه ایتالیایی، کاشت مژه خلیجی، کاشت مژه اداری، کاشت مژه نیمه، همه موارد مربوط به تکنیک تار به تار هستند.

کاشت مژه والیوم: این کاشت مژه چند بعدی محسوب می شود و بین یک تار مژه 2 تا 10 مژه مصنوعی بر روی آن می چسبانند. این روش یکی از روش های کاشت مژه نی باشد که باعث حجم دهی به مژه ها می شود.

کاشت مژه هیدن: این نوع کاشت مژه باعث می شود مزه های بلند تر و زیباتری داشته باشید و از حالت غیر طبیعی مژه ها راحت می شوید. معمولا این مژه ها از زیر مژه وصل می شود و نمای بیرونی آن مشخص نمی باشد و ظاهری طبیعی دارد. کاشت مژه هیدن با چسب گیاهی انجام می شود و آسیب و عوارضی برای مژه و چشمان شما ندارد.

پرطرفدار ترین کاشت مژه 

  • کاشت مژه تار به تار
  • اکستنشن مژه ترکیه ایی
  • اکستنشن مژه به روش ال
  • اکستنشن مژه بوته ای
  • اکستنشن مژه هیبرید
  • اکستنشن مژه کیم کارداشیان
  • اکستنشن مژه عروسکی
  • اکستنشن مژه چشم گربه ای
  • اکستنشن مژه خلیجی
  • اکستنشن مژه اداری
  • اکستنشن مژه نیمه
  • کاشت مژه از داخل
  • کاشت مژه با چشم باز
  • کاشت هیدن
  • کاشت مخفی

در این مقاله درباره اکستنشن مزه والیوم صحبت می کنیم و در اینجا این نوع کاشت مژه را شرح می دهیم:

اکستنشن مژه والیوم چیست؟

همانطور که گفتیم یکی از انواع کاشت مژه اکستنشن مژه والیوم است و در این روش برعکس روش اکستنشن مژه کلاسیک در بین هر تار از مژه طبیعی یک تار مژه قرار می گیرد ولی در اکستنشن مزه والیوم بر روی هر تار مژه طبیعی دو تا پنج مژه قرار می گیرد که تراکم آن بستگی به سلیقه و اکستنشن کار شما دارد. در هنگام اکستنشن مژه از چسب مخصوصی استفاده می شود و تحقیقات نشان داده است که این چسب برای برخی افراد حساسیت نشان می دهد پس بهتر است قبل از اینکه این کار را انجام دهید اکستنشن کار چند مژه را بر روی شما امتحان می کند و در صورت نبودن حساسیتی می توانید این کار را انجام دهید.

 

اکستنشن مژه مگا والیوم

در این نوع کاشت ضخامت تار های مزه های مصنوعی کمتر می شود ولی تعداد بیشتری در فن سازی استفاده می شود. ضخامت مزه ها 0.03 ، 0.4 ، 0.5 درصد می باشد. در هر فن بین 5 تا 15 تار مو قرار می گیرد و بیشتر در مدل های Hybrid و spiky استفاده می شود. در واقع Hybrid در لغت به معنای میکس و یا ترکیب می باشد و ترکیب و میکس اکستنشن والیوم و کلاسیک را Hybrid می گویند. در این روش می توانید جایگزین اکستنشن کلاسیک را فن بسته استفاده کنید و به این معنا است که از فن wide و فن hide کاربرد دارد.

روش انجام کاشت مژه والیوم

در ابتدا برای اکستنشن مژه این نکته بسیار مهم می باشد که مژه ها از هرگونه آلودگی یا گرد و غبار پاک و تمیز کنید. برای این کار اکستنشن کار شما از یک ضد قارچ و یا فوم مخصوص شستشوی مژه استفاده کنید. با استفاده از محلول های ضد قارچ علاوه بر اینکه مژه ها ضدعفونی می شود چربی های موجود بر روی مژه را پاک و تمیز می کند و از بین می برد. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که تا 24 ساعت از کاشت مژه والیوم نباید چشم ها با آب تماس داشته باشند و در روز کاشت نباید آرایشی بر روی چشم ها باشد. با این حال اگر چشم ها تمیز و بدون آرایش باشند حتما باید از محلول های ضد قارچ و فوم استفاده شود. برای کاشت مژه ی با کیفیت و موفق و زیبا نباید هیچ غبار و کثیفی بر روی مژه ها باشد باید با دقت مژه ها تمیز شوند بنابر این این مرحله مهم تریم مرحله ی پاکسازی مژه ها می باشد.

بعد از اینکه مژه ها به خوبی با محلول های ضد عفونی کننده تمیز و پاک شدند در این زمان ماده ای به نام پرایمر که مانند فوم است و تمیز کننده می باشد استفاده می شود و از تمیز بودن چشم های خود خاطر جمع شوید. بعد از این مرحله باید یک دقیقه صبر کنید تا مزه ها خشک شوند و با استفاده از یک پد سطح مژه های پایین را به خوبی بپوشانید. در این مرحله باید به این نکته توجه کرد که برخی از پد های موجود حساسیت زا هستند و همچنین تولید کننده کلاژن و کاغذی نیر در بازار وجود دارد و معمولا نوع کاغذی آن برای اکستنشن مژه والیوم توصیه می شود. این پد ها هیچ گونه قرمزی ، تحریک و یا حساسیت برای مشتری شما ایجاد نمی کند و با استفاده از آن به خوبی می توانید مژه های پایین را بپوشانید. با استفاده از چسب ، می توانید مژه های پایین و نه پلک را بپوشانید. در این مرحله باید دقت کنید که تنها باید مژه ها پوشانده شود و قسمت قرمزی داخلی پلک نیاز به پوشاندن ندارد.همچنین نکته ی مهمی که در این باره وجود دارد این است که هنگام چسباندن پر با کمک دست کمی از چسب موجود بر روی آن را کم کنید تا در هنگام اتمام کار به مژه هایتان آسیبی وارد نشود.

قبل از شروع اکستنشن مژه باید تصمیم بگیرید که می خواهید از چه نوع اکستنشنی استفاده کنید. در کاشت والیوم بستگی به برندی دارد که استفاده می کنید مقدار 0.5 و یا 0.7 مناسب می باشد. سایز اکستنشن باید با توجه به فرم چشمان مشتری باشد. همانطور که گفتیم کیفیت اکستنشنی که استفاده می کنید بسیار مهم می باشد. اغلب در بیشتر موارد اکستنشن خوب اکستنشنی می باشد که از موی طبیعی و سیک درست شده باشد و با کیفیت بالایی باشد.

عوارض اکستنشن مژه

  • اولین چیزی که در اکستنشن مزه اولویت می باشد اکستنشن کار ماهر می باشد. اگر اکستنشن کار شما ماهر نباشد احتمال دارد مژه های پلک بالا و پایین به هم بچسباند و در نتیجه مژه های طبیعی هم بریزند و کنده شود.
  • همچنین یکی از مواردی که می تواند جزو عوارض این کار باشد ورود چسب به داخل چشمی می باشد که منجر به عفونت چشمی و آلرژی می باشد که این مورد احتمال پایینی دارد زیرا در طول مدت اکستنشن چشمان شما بسته می باشد ولی اگر اکستنشن کار حرفه ای نباشد احتمال این کار نیز وجود دارد. نکته ای که در این باره باید به آن توجه کرد این است که چسبی که برای مژه های شما به کار می رود نباید برای چشمان شما ضرری داشته باشد.عوارض اکستنشن مژه
  • چسب مژه ی مصنوعی می تواند باعث به وجود آمدن التهاب پوست و یا پلک شما شود و همین امر منجر به اگزما و حساسیت می شود. البته این عوارض ممکن است در اولین نوبت نشان داده نشود ولی بعد از اینکه فرد چندین بار این عمل را انجام داد ممکن است دچار مشکل شود. در ضمن برخی از این چسب های بی کیفیت که توسط برخی اکستنشن کار غیر ماهر استفاده می شود حاوی ماده ی سرطان زا است.
  • در برخی موارد دیده شده است افرادی که به چسب مخصوص مژه حساسیت داشته باشد و دچار عفونت لایه ی نازک بالای چشم شود. معمولا این نوع عفونت بینایی افراد را تهدید نمی کند ولی ممکن است تا مدتی که عفونت ان خوب شود فرد دچار تاری دید شود. این نکته را همیشه قبل از انجام اکستنشن مژه در نظر داشته باشید که مطمئن شوید چسب استفاده شده در مژه های شما به چشمانتان آسیبی نمی زند

کلام آخر

ممنونم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم بیشتر با اکستنشن مژه والیوم آشنا شده باشد و از آن بهره مند شده باشید.

دسته‌بندی نشده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *