اکستنشن مژه

اکستنشن مژه

برای بسیاری از خانم ها داشتن مژه های پر پشت و ضخیم یکی از آرزوهایشان است و به همین دلیل سراغ اکستنشن مژه های خود می روند تا زیبایی را به چشم های خود بدهند . همان طور که معلوم است داشتن مژه های ضخیم تاثیر بسیار زیادی روی زیبایی چشم ها و صورت فرد می گذارد ولی کم پشت بودن مژه ها برای بسیاری از خانم ها خوشایند نیست که این موضوع به عوامل مختلفی مانند ژنتیک و عوامل محیطی بستگی دارد . در ادامه قصد داریم شما را با اکستنشن مژه ، مراحل انجام کاشت و دانستنی های آن آشنا کنیم پس با ما همراه باشید .

اکستنشن مژه چیست ؟

اکستنشن از تار های ساخته شده است که ترکیبات آن از جنس مو بوده و این مو ها میان مژه های فرد قرار می گیرد . به هر چشمی می توان مژه های مصنوعی را چسباند که این مژه ها معمولا از الیاف مصنوعی و ابریشم ساخته شده است و در اندازه های مختلف تولید و در دسترس عموم قرار می گیرد . اکستنشن مژه دارای ضخامت های مختلف بوده و هر یک از آن ها مناسب چشم های افراد است .

یکی از وظایفی که مژه کار بر عهده دارد این است که اکستنشن مژه را متناسب با نیاز و ابعاد چشم و پلک آماده کند تا فرد با باز و بسته کردن چشم ها بتواند وزن مژه و چگالی آن را تحمل کند و برایش مشکلی پیش نیاید . تعیین این که چه مژه ای برای چه فردی مناسب است باید به عهده فرد متخصص قرار دهید تا بهترین انتخاب را برای شما داشته باشد .

در این روش مژه های اضافه تک به تک در لا به لای مژه های پلک بالایی فرد قرار می گیرد و با یک چسب مخصوص آن ها را می چسبانند ، با انجام این کار مژه های فرد پر پشت می شود و دیگر نیازی به آرایش و ریمل و مژه مصنوعی نداربد .

اکستیشن مژه چیست ؟

مراحل انجام کار اکستنشن مژه

  • برای انجام این کار فرد باید دراز بکشد و چشم های خود را به طور کامل ببندد و فرد زیر مژه های خود را پارچه ای تمیز بیاندازند .
  • نوک مژه های خود را یک میلی متر به چسب آغشته کنید و در گوشه خارجی چشم که لازم است مژه ها را متراکم تر و بلند تر باشند قرار دهید .
  • پس تمام شدن کار با استفاده از یک برس مژه ، مژه های خود را شانه کنید و با یک لوسیون پاک کننده آرایش و پنبه روی پلک و مژه ها را شسته و به آرامی چسب های آن را بکنید .
  • مژه های کاشته شده به مدت 3 الی 4 هفته دوام دارند اما  طول این مدت به نوع مژه های طبیعی شما و سرعت آن ها وابسته است .
  • هر چند روز یک بار برای ترمیم مژه های خود به سالن هی زیبایی برای اکستنشن مژه مراجعه کنید .
  • در صورت انجام اکستنشن برای پاک کردن آرایش چشم های خود از ژل های شست و شو استفاده کنید و با دستمال ترم به صورت آهسته مژه های خود زا تمیز کنید . برای شست و شو پوست صورت خود از شامپو بچه استفاده کنید .

کارهایی که باید برای کاهش عفونت های چشمی انجام دهید . 

  • حتما دست های خود را قبل از شروع کار بشویید
  •  حتما از ماسک استفاده کنید .
  • از رو بالشی های بهداشتی برای انجام کار استفاده کنید
  • موچین را به خوبی استریل کنید
  • از برس های مژه یک بار مصرف استفاده کنید .

انواع اکستنشن مژه

اکستنشن مژهکلاسیک : 

در این روش اکستنشن مژه ، مژه های مصنوعی مجزا و به صورت یکی یکی با استفاده از یک چسب روشن و یا مشکی مخصوص کاشت مژه ، مژه های مصنوعی را به پلک های شما می چسبانند . دوام مژه ها در این روش کاشت 4 تا 6 هفته است که معمولا برای هر چشم می توان از 60 تا 80 مژه استفاده کرد . جنس مژه های مخصوص اکستنشن می تواند از جنس موی انسان ، موی سمور ، موی اسب و فیبر های مصنوعی و یا ابریشم باشد .

استفاده از موهای حیوانات برای فرد اصلا توصیه نمی شود زیرا نمی توان از پاکیزه بودن و استریل بودن آن ها اطمینان داشت . علاوه بر این موضوعات مژه هایی که از موی اسب و یا حیوانات دیگر ساخته می شوند احتمال حساسیت در آن ها بسیار بالا است .

اکستنشن مژه والیوم و یا همان سه بعدی : 

در این روش به هر تار مژه های طبیعی فرد بین 2 تا 5 تار مژه ابریشمی بسیار نازک و سبک چسبده می شود که البته تعداد آن ها با در نظر گرفتن ضخامت و قدرت تحمل مژه های طبیعی فرد مشتری بستگی دارد . جالب است این نکته را بدانید که اکستنشن مژه والیوم هم سبک تر از اکستنشن کلاسیک می باشد و هم سبک تر از آن است .

اکستنشن مژه مگا والیوم : 

این روش برای افرادی که مژه های پر پشت و کاملا مشکی دوست دارند مناسب است . در این روش می توان از حجم بیشتری از مژه های ابریشمی استفاده کرد و در این روش با توجه به ضخامت و قدرت تحمل مژه مشتری بین 7 تا 12مژه ابریشمی روی هر مژه مورد استفاده قرار می گیرد .

انواع اکستیشن مژه

زمان مناسب برای مراجعه ترمیم اکستنشن مژه

برای ترمیم مژه های شما اصلا لازم نیست که مژه های کاشت قبلی خود را بردارید و اکستنشن  جدید را جای آن قرار دهید . مژه های طبیعی شما مانند موهای سرتان هر چند وقت یک بار می ریزند و جای آن ها را مژه های جدید رشد می کند  . پس بعد از گذشت مدتی از اکستنشن مژه ، مژه ها از نظر بلندی و پر بودن تغییر می کند و در نتیجه بخش هایی از پلک شما ممکن است خالی بماند .

ترمیم مژه ها از کاشت اولیه آن سخت تر است و برای این که نیاز به مهارت بیشتری است ، به این دلیل که در این قسمت مژه ها بلند هستند و بخش های مختلفی از پلک ها نیاز به اکستنشن دارند پس ایجاد تقارن در این شرایط کار بسیار سخت تری است . برای این که مژه های شما برای همیشه پر پشت و بلند باشند توصیه می شود هر دو هفته یک بار برای ترمیم آن به کلینیک خود مراجعه کنید .

نکته ای که حتما باید به آن توجه داشته باشید این است که برای فر کردن مژه های خود به هیچ وجه از فر مژه استفاده نکنید و از مالیدن چشم ها و چرب شدن مژه های خود به طور جدی خودداری کنید .

مزایای اکستنشن مژه

استفاده از روش اسکتیشن مژه به دلیل دوام بالا و طبیعی تر نسبت به مژه های مصنوعی بسیار بهتر است ، این روش تنها یک ساعت طول می کشد تا در سالن های زیبا کاشت مژه انجام شود و فرآِیند آن کاملا بودن درد است . اکستنشن ها حدود یک ماه دوام دارند و در این مدت هیچ نیازی به ریمل ندارید .

اکستنشن مژه تقریبا برای همه افرادی که خواهان مژه های زیبا هستند مناسب است حتی اگر شما از لنز های چشمی برای خود استفاده می کنید و یا مژه های کوتاه و یا بلندی دارید و یا چشم های حساسی دارید مناسب است . تنها کافی است با متخصصتان درباره گزینه‌های مختلف مشورت کنید.

عوارض اکستنشن مژه برای افراد

اگر چه استفاده از روش اکستنشن مژه زیبا و بی خطر به نظر می رسد ولی نمی توان از عوارض اکسنشن مژه گذشت و به آن توجه نکرد این این قسمت مقاله شما را با برخی از این عوارض آَشنا خواهم کرد .

  • اگر فردی که برای شما کاشت مژه را انجام می دهد در کار خود وارد و ماهر نباشد ممکن است مژه های پلک بالا شما و مژه های پلک پایین شما به هم بچسبند و در نتیجه این کار مژه های طبیعی شما نیز کنده می شوند .
  • وقتی که چسب به چشم های شما وارد شود باعث به وجود آمدن آلرژی و عفونت چشمی در شما می شود . از آن جایی که در کل مدت انجام اکستنشن  چشم های شما بسته است این احتمال کمی پایین است اما به طور کلی قبل از انجام اکستنشن مژه از این موضوع اطمینان داشته باشید که چسب استفاده شده برای چشم های شما مضر نباشد .
  • چسب های مورد استفاده در مژه مصنوعی می تواند باعث التهاب پوست پلک و زمینه ساز اگزما و حساسیت در شما شود . البته ممکن است این عوارض گفته شده در مراحل اول خودش را نشنا ندهد ولی بعد از چند بار استفاده از مژه های مصنوعی ممکن است دچار مشکل شوند . در ضمن این چسب های مورد استفاده حاوی یک ماده سرطان زا نیز هستند

آیا اکستنشن مژه باعث نابینایی می شود؟

هنگام استفاده از چسب مژه مصنوعی این موضوع خیلی مهم است که چسب مورد استفاده هیچ تماسی با چشم های فرد نداشته باشد ، تماس این چسب ها با چشم افراد ممکن است باعث نا بینایی در فرد شود . به طور کلی نابینایی در اکستنشن مژه خیلی کم و به ندرت پیش می آید چرا که چسب مورد استفاده در این روش بسیار کم است . به همین دلیل باز هم توصیه می شود که برای انجام این کار به تکنیسین با تجربه مراجعه کنید.

در کنار این نکات گفته شده توصیه می شود که تا 48 ساعت بعد از انجام اکستنشن مژه از خیس شدن آن ها و آب رسیدن به مژه های خود به طور جدی اجتناب کنید . در این فاصله می توانید دوش بگیرید ولی مراقب باشید که مژه های شما خیس نشود . نکته مهم این که گریه کردن هم باعث خیس شدن مژه ها می شود، تا 48 ساعت از گریه کردن هم باید اجتناب شود.

عوارض اکستیشن مژه برای افراد

کلام آخر

از این که ما را تا آخر این مطلب همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

زیبایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *